2015. december 5., szombat

Kolping Hotel akció - Kolping Hotel Spa & Family Resort


Kolping Hotel**** Spa & Family Resort
8394 Alsópáhok, Fő u. 120.
Tel.: 83/344-143; 83/344-281; 83/344-282

  • Mi berendeztük – Önnek még a csomagolás is egyszerűbb: bababarát szobák és családi lakosztályok
  • Mi felkészültünk – Önnek joggal természetes, ha néha zajos és mozgékony a család: gyermekszerető személyzet
  • Mi megszerveztük – Önnek csak választani kell: ingyenes családi- és gyerekprogramok az év minden napján
  • Mi megoldottuk – Ön ne izguljon: a rossz idő nem árnyékolhatja be a pihenést, Bobóországban a programok sosem pihennek
 
 

Kalandos családi csobbanás

A fedett családi élményfürdőbe egy igazi színes vízi világot álmodtunk meg. A kicsik a gyerek élménymedencében a vidám teknős, delfin és vízköpő kígyó társaságában csúszdázhatnak, míg a nagyobbakat a vizes játszótéren alagút és céllövő pálya várja. A bátrabbak óriáskígyó formájú csúszdáról csobbanhatnak, majd az emeleti mozi kuckóban gyűjthetnek erőt az újabb kalandokra. Persze a szülőkről sem feledkeztünk meg: a családi élménymedencében pezsgőfürdő, nyakzuhatag és víz alatti masszázs lazítja el őket.


Sópihenő, családi szaunák

A medencék szomszédságában a csendes pihenőtér nyugágyai sziesztára csábítanak, az egyedi hangulatú finn szaunában, a gőz- és aromakabinokban pedig akár az egész család együtt lazíthat. Kiváló levezetése lehet a közös fürdőzésnek vagy a babaúszásnak, itt ugyanis akár a legkisebbek is belekóstolhatnak a szaunázásba. És mivel tudjuk, hogy az örökmozgókat erre a pár percre is nehéz leültetni, meseolvasással és mézes maci felöntéssel igyekszünk a kedvükben járni.
A szülőket Szauna Szeánsz Oscar díjas szaunamesterünk hetente különleges szaunafelöntésekkel várja. Míg a hölgyeknek a mézes-joghurtos és a gyümölcsös program a kedvence, a vodkás és sörös felöntéseinken az apukák is szívesen elidőznek. De a sószobáról se feledkezzünk meg, ahol a légúti betegségekben, allergiában, asztmában szenvedők is valóban "fellélegezhetnek".

Családi élményfürdő nyitva tartása:
  • vasárnaptól csütörtökig 8.00-20.00
  • péntek-szombat: 8.00-22.00
Családi szaunák és sószoba:
  • vasárnaptól csütörtökig 10.00-20.00
  • péntek-szombat: 10.00-22.00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése